Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!




Verstuur!
0527 - 690683

Laagste prijs van Nederland

Altijd de laagste prijs van Nederland voor natuursteen tegels.

Bij ons ontvangt u de laagste prijs van Nederland (en Belgie) voor natuursteen tegels.

Door onze specialisatie en kennis van de juiste inkoopkanalen is het mogelijk u de laagste prijs van Nederland en Belige te garanderen.

In het geval dat u elders een goedkopere aanbieding gezien heeft, horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en ontvangt u van ons een bijpassend cadeau.

Let wel op! Het gaat om de totaalprijs aan huis geleverd: prijs product, incl. Btw + verzendkosten + overige kosten. Sommige aanbieders plaatsen een zeer goedkope verkoopprijs en verderop in het orderproces worden dan extra kosten gerekend. Hou hier AUB rekening mee.

Voorwaarden Laagste Prijs Garantie
De tegels moeten van hetzelfde merk of dezelfde leverancier/groothandel zijn. Tevens moet het om nieuwe tegels (geen 2dehands of restpartijen) gaan.
Het product moet bij de andere aanbieder in voorraad zijn in Nederland en/of Belgie. Wij vergelijken geen prijzen van buitenlandse bedrijven of bedrijven met een magazijn in het buitenland.
Wij moeten het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website of op een originele offerte.
Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten of producten uit het buitenland komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.
De laagste prijs garantie heeft betrekking op de totaalprijs aan huis geleverd: verkoopprijs, incl. Btw + verzendkosten + handelingskosten.
Wij hebben het recht een order te weigeren wanneer dit leidt tot een verlies. Het terug te storten bedrag is maximaal de marge welke wij op het betreffende product hebben (verkoopprijs minus onze kosten voor het product).

Aanspraak maken
 Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagste prijs garantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een email naar ons sturen met de volgende gegevens:
Uw naam, adresgegevens en emailadres. 
Een volledige en duidelijke omschrijving van het product. 
Een link naar de productpagina of (een kopie van) een originele offerte van het bedrijf waar u de goedkopere tegels heeft gezien.

t

Wij zijn 10, 19 en 21 Mei gesloten