Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Vraag & Antwoord

V: Wat is de werkwijze van NatuursteenNu?

A: NatuursteenNu biedt betaalbare prijzen voor natuursteenproducten (voor zowel binnen als buiten). Omdat enkele dure stappen worden overgelsagen. We betalen bijvoorbeeld geen opslagkosten omdat de producten direct vanaf de groothandel aan u geleverd worden.

V: Heeft NatuursteenNu een showroom?

A: Jazeker, in Urk hebben wij onze eigen showroom. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de showroom van de groothandel MO-B te bezichtigen, dit kan in Echt (Limburg) of Vianen (Utrecht). Kijk ook op onze pagina gShowroomsh

V: Welke voordelen biedt NatuursteenNu?

A: Wij bieden u ondersteuning bij de aanschaf, montage en bij het onderhouden van uw natuursteen. Onze jarenlange ervaring en technische know-how staat voor u ter beschikking.

V: Welke betaalmogelijkheiden zijn er?

A: In onze webshop kunt u betalen met IDeal of kunt u betalen door middel van een overboeking. Onder voorwaarden kan er ook achteraf betaald worden, echter vragen wij dan wel een aanbetaling van een vooraf afgesproken percentage.

In onze showroom in Urk kan contant of met PIN betaald worden.

V: Levert NatuursteenNu ook in Belgie?

A: Ja, wij leveren ook in Belgie. Het kan soms zo zijn dat de transportkosten iets hoger uitvallen. Vraag ons gerust voor levering in Belgie.

V: Waarom kiezen voor natuursteen?

A: Natuursteen is duurzaam en geeft een super uitstraling aan uw kamer, keuken, badkamer en terras.

V: Verzorgen jullie ook het leggen van natuursteen vloeren?

A: Het leggen kunnen wij voor u verzorgen, bel 0527 ? 690683 of mail voor legprijzen.

V: Waar moet ik mijn natuursteen vloer mee onderhouden?

A: In de webshop staat bij iedere vloer het onderhoudsproduct dat wij aanbevelen.

V: Hoeveel snijverlies moet ik rekenen?

A: In de prijsmodule houden wij automatisch rekening met 5% snijverlies.

V: Wat is eAnticatof?

A: De Anticato materialen hebben een extra behandling ondergaan (bijvoorbeeld geborsteld, getrommeld of gezandstraald) waardoor ze een mooie doorleefde uitstraling krijgen.

V: Kan ik vloerverwarming toepassen?

A: Vloerverwarming kan onder alle natuursteensoorten toegepast worden, zowel als hoofdverwarming als bijverwarming. Meer info over vloerverwarming? Bel of mail ons gerust!

V: Wat is gecalibreerd?

A: Gecalibreerd wil zeggen dat de tegels op een en dezelfde dikte geproduceerd zijn. Als het materiaal niet gecalibreerd is, kan de tegeldikte varieren.

V: Kan ik ook plinten bestellen van hetzelfde materiaal?

A: U kunt van bijna elke natuursteensoort bijpassende plinten bestellen, deze staan onder ieder product bij Opties en accessoires.

V: Hoe onderhoud ik mijn natuursteen terrastegels?

A: In principe hoeft u een natuurstenen terras niet speciaal te onderhouden. De natuurlijke verwering die optreedt wordt door velen juist als de charme van natuursteen gezien. Ukunt uw terras of oprit natuurlijk altijd vegen met een bezem of periodiek reinigen met een grondreinger R55 voor natuursteen. Impregneermiddelen zijn niet resistent tegen weersinvloeden.

t

Wij zijn 10, 19 en 21 Mei gesloten